Jay Sankeyn luento 11.7.2020!

Lauantaina 11.7 klo 18 alkaen meille luennoi Kanadalainen Jay Sankey, joka on tunnettu mm. taikuuden keksijänä ja opettajana. Tässä hänen kuvauksensa luennon sisällöstä:

This new lecture features a bunch of visually-driven and FUN tricks, lots of magic and a bit of mentalism, using mostly everyday, household stuff (it is most definitely NOT a ‘dealer demo.’) The focus is on the shocking tricks, sleights and presentations, but also on some theory re: making the magic more personal and memorable.

It’s 90-minute lecture + 30-minute Q+A.

Tämä luento on ilmainen vain Suomen Taikurit Ryn jäsenille, jotka saavat sähköpostiin linkin luennolle. Jos et ole linkkiä saanut, ja jäsenmaksu on maksettu tänä vuonna, niin pistä viestiä. 

Jos et ole yhdistyksen jäsen, mutta haluat silti mukaan luennolle, niin ongelma ratkeaa pienellä pääsymaksulla. Maksa 10 euroa yhdistyksen tilille FI20 6601 0001 1995 87 viitenumerolla 50005, ja lähetä kopio kuitista osoitteeseen taikuri@suomentaikurit.fi. Saat paluupostissa luentolinkin.

Luento tallennetaan, ja tallenne tulee yhdistyksen jäsenten ja luennosta maksaneiden saataville.

Lauantaina 18.7 meille luennoi Ruotsalainen Anders Fox, joka on nähty Ravintolataikuuden SM-kisoissa. Hänen luentonsa aiheena on ravintolataikuus. Tätä luentoa ei ole lupa tallentaa, joten jos aihe kiinnostaa, merkkaa aika kalenteriin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *