Liittyminen

Suomen Taikurit Ry:n jäseneksi  ovat tervetulleita niin ammattitaikurit, kuin myös muut taikuuden harrastajat. Meillä ei ole alaikärajaa, ja myös juniorit ovat tervetulleita!

Jäseneksi voi liittyä yhdistyksen syys- tai kevätkokouksessa koe-esiintymisellä. Pyrkijän pitää tehdä noin 3-5 minuutin pituinen omavalintainen ohjelma, joko lähi- tai lavataikuutta. Jäsenistö päättää sen jälkeen pyrkijän kohtalosta. Jos olet kiinnostunut liittymään, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla.

Yleensä pyrkijä valitaan noviisijäseneksi vuoden ajaksi. Noviisijäsenen pitää tehdä toinen esitys jossain yhdistyksen kokouksessa, jotta hänet hyväksytään täysivaltaiseksi jäseneksi.

On myös mahdollista, että pyrkijä valitaan taitojensa perusteella suoraan jäseneksi. Tämänkin päätösen tekee koe-esiintymisen nähnyt, paikalla oleva jäsenistö. Täysivaltaisella jäsenellä on mm. heti ääni-oikeus yhdistyksen kokouksissa.

Vuotuiset jäsenmaksut ovat junioreilta (alle 18v) 25€, ja senioreilta 40€. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu puoleen vuoteen, eikä jäsen ole esittänyt minkäänlaista selitystä asialle, hallitus esittää jäsenen erottamista yhdistyksestä. Tästä lähetetään tieto jäsenelle sähköpostitse, ja hänellä on vielä mahdollisuus hoitaa asia kuntoon.