Etsitkö taikuria?

Oletko etsimässä tapahtumaasi taikuria? Tulit oikeaan paikkaan! Tältä sivulta löydät Suomen Taikurit RYn jäsenten yhteystietoja. Esiintyjät on järjestetty aakkosjärjestykseen kotipaikan mukaan. Nimeä klikkaamalla pääset henkilön kotisivuille, joista löydät paremman esittelyn ja yhteystiedot.

Nimi Kotipaikka Esittely
Eemeli Uljas Askola  
Sami Paavola Espoo  
Ben Elf Helsinki Hauskaa taikuriohjelmaa yritys- ja yksityistilaisuuksiin! Taikuriohjelmani sopii parhaiten tilanteisiin, joissa ei ole tarkoitus jäykistellä.
Jussi Jalkanen Helsinki Taikuri Jussi Jalkasen aikuisyleisölle suunnattu stand up taikashow on yhdistelmä taikuutta ja hervotonta komiikkaa. Yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin, syntymäpäiville, häihin ja minne vaan missä tarvitaan viihdyttävää ohjelmaa.  Vaikka ohjelma on aikuisille suunnattu sitä voivat lapsetkin katsoa.
Joni Pakanen Helsinki Vuoden Taikuri 2018, Vuoden Esiintyjä 2019
Markus Tervo Helsinki Viisinkertainen Suomenmestari
Sakari Wilenius Helsinki  
Taija Taika Hyvinkää Tapahtumat, juhlat, syntymäpäivätlapsille, kokoperheelle tai aikuisille. Keikkailen
pääsääntöisesti Uudenmaan ja pk-seudun alueella mutta tarvittaessa myös pidemmälle. Lue facen arvostelut sivuilta 🙂
Sini Kaleva Hämeenlinna  
Riku Pajari Mikkeli Riku löysi taikuuden usean vuoden pokeri- ja korttihuijausharjoitusten jälkeen, ja on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea ja ulkomailla yli tuhannen shown kokemuksella.
Tommi Lahti Pori  
Pasi Hyvärinen Tampere  
Marko Akkanen Tampere Tamperelainen lasten ja nuorten esityksiin erikoistunut taikuri, diabolojonglööri sekä jojotaituri samassa paketissa.
     
     

Jäsenille: Voit lisätä tai päivittää omia tietojasi Jäsenille-valikon Omat Tiedot-kohdan kautta.