Etsitkö taikuria?

Oletko etsimässä tapahtumaasi taikuria? Tulit oikeaan paikkaan! Tältä sivulta löydät Suomen Taikurit RYn jäsenten yhteystietoja. Esiintyjät on järjestetty aakkosjärjestykseen kotipaikan mukaan. Nimeä klikkaamalla pääset henkilön kotisivuille, joista löydät paremman esittelyn ja yhteystiedot.

Nimi Kotipaikka Esittely
Kristian Backman Espoo Useasti palkittu uuden sukupolven taikuri! Kristian tarjoaa moniin tilaisuuksiin sopivaa taikuutta huumorilla höystettynä! Kristianin tavoitteena on rikkoa vanhoja kaavoja ja tehdä taikuutta omanlaisella tavalla, jossa yleisö ei vain katso esitystä vaan on osa sitä.
Sami Paavola Espoo  
Ben Elf Helsinki Hauskaa taikuriohjelmaa yritys- ja yksityistilaisuuksiin! Taikuriohjelmani sopii parhaiten tilanteisiin, joissa ei ole tarkoitus jäykistellä.
Lauri Koskinen Helsinki Olen tehnyt taikuutta lähes kymmenen vuotta ja olen esiintynyt lukuisissa juhlissa, pääasiassa aikuisyleisölle. ​ Olen Suomen suurimman taikurijärjestön, Suomen Taikurit Ry:n, aktiivinen jäsen. ​ Olen myös yhden Suomen kysytyimmän taikurin, Kim Wistin, oppilas ja olen työskennellyt hänen kanssaan myös urani alusta asti. ​ Esitykseni on saatavilla sekä Suomen, että Englannin kielellä. Tarvittaessa molemmilla. ​ Nähdään keikalla!
Joni Pakanen Helsinki Vuoden Taikuri 2018, Vuoden Esiintyjä 2019
Markus Tervo Helsinki Viisinkertainen Suomenmestari
Taikuri Kari Helsinki Lastentaikuri, joka rakastaa työtään ja sen kyllä huomaa!
Taija Taika Hyvinkää Tapahtumat, juhlat, syntymäpäivätlapsille, kokoperheelle tai aikuisille. Keikkailen pääsääntöisesti Uudenmaan ja pk-seudun alueella mutta tarvittaessa myös pidemmälle. Lue facen arvostelut sivuilta 🙂
Sini Kaleva Hämeenlinna  
Kalle Tahkolahti Järvenpää Voiko mielenliikkeitä hallita tai ennustaa? Uskotko sen, mitä omin silmin näet? Luotatko siihen, mitä korviesi välissä mietit? Mentalisti ja Striimitaikuuden Suomen Mestari 2020 tarjoaa kiehtovaa ja mukaansatempaavaa ohjelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Elmo Huovila Kouvola Elmo Huovila on kokenut ammattitaikuri, jonka ihmeet ovat hämmästyttäneet ja naurattaneet niin julkkiksia, yritysjohtajia kuin poliitikkoja. Elmo on erikoistunut yritystilaisuuksiin, joista hänet muistetaan vahvasta läsnäolostaan ja vuorovaikutuksestaan yleisönsä kanssa sekä omaperäisistä ihmeistään. Elmo on Suomen Taikurit ry:n puheenjohtaja (2024–) ja Suomen Taikapiiri ry:n, Society of American Magicians’n ja International Brotherhood of Magicians’n jäsen. Kysy tarjous kotisivujen yhteydenottolomakkeella, ja Elmo on sinuun yhteydessä nopeammin kuin uskotkaan!
Antti Kalliokoski Köyliö  
Lastentaikuri Paspartuu Lempäälä Mirabilis! Ehkä maailman mahtavin lastentaikuri Paspartuu esittää värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja lapsenmielisille! Voit kutsua Paspartuun ilostuttamaan tapahtumaasi taikuuksilla, tai taittelemaan taikuri-ilmapalloista vieraillesi hauskoja hahmoja. Valitse valmiista ohjelmanumeroista, tai kerro ideasi, niin ohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tapahtumaasi sopimaan – maalle, merelle, minne vaan! Lue lisää nettisivulta www.taikakartano.fi ja kerro ajatuksesi.
Riku Pajari Mikkeli Riku löysi taikuuden usean vuoden pokeri- ja korttihuijausharjoitusten jälkeen, ja on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea ja ulkomailla yli tuhannen shown kokemuksella.
Tommi Viikinkoski Pori Tommi Viikinkoski tarjoilee huipputason viihdettä yritysten asiakas- ja henkilöstötapahtumiin yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tommi kuuluu Psychic Entertainers Association Inc-järjestöön. P.E.A. toimii ehdottomana ammattimentalistien, hypnotistien ja muiden psyykikkoviihdyttäjien kattojärjestönä maailmassa. Järjestöön kuuluu noin 250 jäsentä ympäri maailman. Oudot ihmeet -lavashow on viihdyttänyt ihmisiä joka puolella Suomea, poliitikoista putkimiehiin, Porista Porvooseen. Asiakkaina ovat olleet niin kansainväliset suuryritykset kuin paikalliset toimijat. Tilaisuuksina ovat olleet niin juhlalliset gaalatilaisuudet, messut, tyky-päivät kuin viihteellisemmät pikkujoulut.
Marko Akkanen Tampere Tamperelainen lasten ja nuorten esityksiin erikoistunut taikuri, diabolojonglööri sekä jojotaituri samassa paketissa.
Mentaalitaikuri Korkatti Tampere Etsitkö tilaisuuteesi aidosti mieleenpainuvaa ohjelmanumeroa? Anna huippuesiintyjän varmistaa juhlavieraidesi viihtyminen maailmanluokan taikuudella. Mentaalitaikuri Korkatti tarjoaa tapahtumaasi mysteeriviihdettä, joka vastaa asiakkaiden korkeitakin odotuksia – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella.
Taikuri Tuomas Seikku Tampere Tuomas Seikku on karismaattinen ja sanavalmis taikuri, jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta ja jonka esitys ei jätä ketään kylmäksi. Hän rakastaa esiintymistä ja hyvän fiiliksen luomista yleisölle. Hänen tavoitteena onkin tuoda taikuus esille niin, että se viihdyttää ja naurattaa ihmisiä mahdollisimman paljon.
Taikuri Lauri Tuhkanen Turku Viihdeohjelmakilpailun voittaja 2018, Ravintolataikuuden Suomen mestari 2015
Taikuri Marcus Alexander Turku Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa. Marcuksen tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan. Vuorovaikutteinen show tempaisee ihmiset mukaansa ja nostaa tunnelman kattoon.
Aku Salmi Vantaa Silmät kääntävää taikuutta. Aku on aloittanut taikuuden jo pikkupoikana ja saanut ensimmäiset oppinsa mm. legendaarisessa Linnanmäen sirkuskoulussa itseltään taikurimestari Solmu Mäkelältä.
Mika Värtö Vantaa Palkittu taikuri yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Totuus tulee asiakkaiden suusta: “Mika, iso KIITOS sinulle!! Kyllä oli huikeita nuo sun temput!” “Taikashow oli hyvä – ja taikuri itse aivan huikea!”

Jäsenille: Voit lisätä tai päivittää omia tietojasi Jäsenille-valikon Omat Tiedot-kohdan kautta.