Etsitkö taikuria?

Oletko etsimässä tapahtumaasi taikuria? Tulit oikeaan paikkaan! Tältä sivulta löydät Suomen Taikurit RYn jäsenten yhteystietoja. Esiintyjät on järjestetty aakkosjärjestykseen kotipaikan mukaan. Nimeä klikkaamalla pääset henkilön kotisivuille, joista löydät paremman esittelyn ja yhteystiedot.

Nimi Kotipaikka Esittely
Eemeli Uljas Askola  
Sami Paavola Espoo  
Ben Elf Helsinki Hauskaa taikuriohjelmaa yritys- ja yksityistilaisuuksiin! Taikuriohjelmani sopii parhaiten tilanteisiin, joissa ei ole tarkoitus jäykistellä.
Jussi Jalkanen Helsinki Koomisen taikurin Jussi Jalkasen taikashow on yhdistelmä taikuutta ja komiikkaa. Jos etsit taikuria tai koomikkoa, tilaa molemmat samassa paketissa.
Joni Pakanen Helsinki Vuoden Taikuri 2018, Vuoden Esiintyjä 2019
Markus Tervo Helsinki Viisinkertainen Suomenmestari
Taikuri Kari Helsinki Lastentaikuri, joka rakastaa työtään ja sen kyllä huomaa!
Taija Taika Hyvinkää Tapahtumat, juhlat, syntymäpäivätlapsille, kokoperheelle tai aikuisille. Keikkailen pääsääntöisesti Uudenmaan ja pk-seudun alueella mutta tarvittaessa myös pidemmälle. Lue facen arvostelut sivuilta 🙂
Sini Kaleva Hämeenlinna  
Kalle Tahkolahti Järvenpää Voiko mielenliikkeitä hallita tai ennustaa? Uskotko sen, mitä omin silmin näet? Luotatko siihen, mitä korviesi välissä mietit? Mentalisti ja Striimitaikuuden Suomen Mestari 2020 tarjoaa kiehtovaa ja mukaansatempaavaa ohjelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Kristian Backman Lappeenranta Useasti palkittu uuden sukupolven taikuri! Kristian tarjoaa moniin tilaisuuksiin sopivaa taikaviihdettä huumorilla höystettynä!
Lastentaikuri Paspartuu Lempäälä Mirabilis! Ehkä maailman mahtavin lastentaikuri Paspartuu esittää värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja lapsenmielisille! Voit kutsua Paspartuun ilostuttamaan tapahtumaasi taikuuksilla, tai taittelemaan taikuri-ilmapalloista vieraillesi hauskoja hahmoja. Valitse valmiista ohjelmanumeroista, tai kerro ideasi, niin ohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tapahtumaasi sopimaan – maalle, merelle, minne vaan! Lue lisää nettisivulta www.taikakartano.fi ja kerro ajatuksesi.
Riku Pajari Mikkeli Riku löysi taikuuden usean vuoden pokeri- ja korttihuijausharjoitusten jälkeen, ja on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea ja ulkomailla yli tuhannen shown kokemuksella.
Marko Akkanen Tampere Tamperelainen lasten ja nuorten esityksiin erikoistunut taikuri, diabolojonglööri sekä jojotaituri samassa paketissa.
Taikuri Lauri Tuhkanen Turku Viihdeohjelmakilpailun voittaja 2018, Ravintolataikuuden Suomen mestari 2015
Aku Salmi Vantaa Silmät kääntävää taikuutta. Aku on aloittanut taikuuden jo pikkupoikana ja saanut ensimmäiset oppinsa mm. legendaarisessa Linnanmäen sirkuskoulussa itseltään taikurimestari Solmu Mäkelältä.

Jäsenille: Voit lisätä tai päivittää omia tietojasi Jäsenille-valikon Omat Tiedot-kohdan kautta.