Anders Fox luennoi 18.7!

Ruotsalainen Anders Fox, joka on osalle varmaan tuttu Ravintolataikuuden SM-kisoista, luennoi meille ensi lauantaina klo 18 alkaen. Tässä hänen kuvauksensa luennon sisällöstä:

 

Are you curious about what it is like to entertain guests with close-up magic in the bar and restaurant environment? Want to take your close-up magic to the next level? Then the lecture “Magic on the Menu” is perfect for you, you will learn:

First impression – How to introduce yourself to the guests.
Service Mind – What happens when the drinks or food arrives?
Storytelling – How to create magical memories for your guests.
A name – How you make your guests feel special.
Development – How to look at old tricks with new eyes.
Return of investment – Using magic to get guests to come back.

Anders Fox is a Swedish magician living in Denmark and has long experience in the hospitality industry; as a bartender, waiter, and close-up magician.
Now he shares his experiences, tricks, and stories from the world of guest experience.

He is also the host of the ”Magicians Cocktail Podcast” where he interviews magicians in the Nordic Countries to learn more about our art and listen to stories and thoughts about magic, performance, and the business side of magic.

Anders Fox serves a delicious lecture on bar magic and close-up entertainment in the hospitality industry.

Tämä luento on ilmainen vain Suomen Taikurit Ryn jäsenille, jotka saavat sähköpostiin linkin luennolle. Jos et ole linkkiä saanut, ja jäsenmaksu on maksettu tänä vuonna, niin pistä viestiä. 

Jos et ole yhdistyksen jäsen, mutta haluat silti mukaan luennolle, niin ongelma ratkeaa pienellä pääsymaksulla. Maksa 10 euroa yhdistyksen tilille FI20 6601 0001 1995 87 viitenumerolla 50018, ja lähetä kopio kuitista osoitteeseen taikuri@suomentaikurit.fi. Saat paluupostissa luentolinkin.

Tätä luentoa meillä ei ole lupa tallentaa! Eli jos ravintolataikuus kiinnostaa, varaa itsellesi rauhallinen paikka ensi lauanantaille, ja hyppää luennolle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *